Що чекає тернополян на вихідних

unnamed (1)

Лимонна вечірка, місто професій та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

30  червня на вас чекає:

Захід «Місто професій» відбудеться у парку імені Т. Шевченка.  Вхід дорослим тільки у супроводі дітей. Початок о 12 годині.

Презентація гри «Світ Громад» у Тернополі. Суботня гра у Тернополі призначена для всіх, хто готовий звільнити вечір задля можливості пошевелити мізками у веселій компанії і спробувати свої життєві сили у ролі енергійного переселенця, підприємливої фермерки або навіть постати в образі невгамовного пенсіонера з власним баром. Початок о 14 годині на вул. Й. Сліпого, 3.

З 29 червня по 2 липня у арт-галереї «Бункермуз» триватиме виставка Ольги Баландюх під назвою «Простір». Вхід вільний.

Тернополян запрошують на перегляд фільмів під відкритим небом. Початок о 20:15. Місце – зелена зона біля причалу Тернопільського ставу.

У Тернопільському обласному художньому музеї проходить виставка учениці Тернопільської дитячої художньої школи імені М. Бойчука, дипломатки 1-го Всеукраїнського конкурсу «Змагаємось за нове» Христини Ковальчук. Відкриття виставки відбулось 15 червня. Завітати у музей можуть до 30 червня всі охочі . Вхід вільний.

1 липня на вас чекає:

З 29 червня по 2 липня у арт-галереї «Бункермуз» – виставка Ольги Баландюх під назвою «Простір». Вхід вільний.

Для тих, хто любить смачно снідати та фотографуватись, 1 липня о 12:00 у «Козі» відбудеться зустріч, щоб поєднати корисне з приємним. Вхід вільний.

Щонеділі тернополян запрошують гарно провести час на свіжому повітрі. Місця для танців буде вдосталь. Отож, за вхід платити не потрібно, основне мати з собою багато енергії, аби заряджати нею інших.  Початок о 20:00 на о. Чайка у парку імені Тараса Шевченка.

Така собі «лимонна» вечірка, відбудеться у неділю, 1 липня, в Козі. Початок о 20:00. У програмі:  дегустація лимонадів, цікаві кінопокази, запальна вечірка, стрільба з водяних пістолетів. Вхід вільний.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео