Олег Снітовський

У селі під Тернополем Україна побачила будинки, в яких хочеться жити вже зараз

заставка01

На міжнародному агрофорумі «Нове Зернятко»  серед інноваційних рішень в аграрній сфері представили й новітні розробки дерев’яних  будівель.

– Ось подивіться, чи не правда, ці будиночки можуть стати не тільки окрасою будь-якої дачі, саду, присадибної ділянки, у них просто хочеться жити. Доступні, екологічні матеріали, зручність, надійність, швидкість монтажу – це те, що приваблює наших замовників у різних куточках України, що ми дуже цінуємо, – генеральний директор компанії «Tercom» Леонід Цвик розповідає учасникам форуму про окремі зразки продукції очолюваної ним фірми, які були представлені на «Новому Зернятку». – Уже незабаром 20 років, як ми беремо участь у міжнародних виставках та займаємо там почесні місця. Дипломи та відповідні сертифікати якості – підтвердженням нашої чесної і прозорої роботи. Наприклад, наша продукція цілком відповідає усім екологічним стандартам та нагороджена сертифікатом FSC (Forest Stewardship Сouncil).

02
02

03
03

Побудова власного заміського будинку завжди приваблива, але разом із тим надзвичайно клопітка. Можна значно полегшити реалізацію власної мрії та замовити дерев’яний дім з брусів у компанії «Tercom».

– Наші майстри справжні професіонали у цій галузі, тому здатні швидко і злагоджено побудувати ідеальний заміський будинок. Ми використовуємо для будівництва будинків дерев’яний брус. Він має низку переваг та позитивних аспектів. У першу чергу варто відзначити доступність та екологічність матеріалу, який жодним чином не шкодить здоров’ю, а навпаки, покращує загальний стан і самопочуття. Виготовлення дерев’яних будинків здійснюється з клеєного, профільованого, оциліндрованого брусів. Чіткі геометричні параметри дозволяють «скласти» споруду максимально герметично. Будинки з брусів, ціна яких приємно вражає і нижча за аналогічні матеріали, можна замовити у нас. Думаю, ви будете цілком задоволені проектом, який виконають для вас майстри компанії «Tercom», адже якість і технологічність кожної споруди для нас дуже важлива. Дім-дерево має неймовірний вигляд та тривалий експлуатаційний період. Так що звертайтеся до нас, коли хочете мати ідеальний будинок будинку з дерева, – сказав генеральний директор компанії «Tercom» Леонід Цвик.

Спеціалізація компанії не обмежується виключно будинками для постійного проживання. Наприклад, садовий дім з брусів та альтанки, вікна, двері, інші дерев’яні вироби «Tercom» теж  користуються великою популярністю серед клієнтів.

А ще компанія розігрувала сертифікати на власну продукцію. До речі, один з них, а саме сертифікат на 1000 грн, виграв і автор цих рядків, а мешканцю Тернополя Андрію Радченку пощастило ще більше – він виграв альтанку від компанії «Tercom».

01
01

06
06

Фото автора і Ярослава Стареправо

Вибір читачів за тиждень

Відео