Тернополянам розповіли про чудодійні властивості кави

Чи не половина тернополян, коли в них запитати, що вони більше полюбляють «каву чи чай» виберуть саме каву. Проте, попри любов до кофеїнового напою, люди часто турбуються про його вплив на організм та намагаються відмовитися від кави взагалі.

Проте, як виявилося, кофеїн позитивно впливає на людський організм. Тому відмовлятися тернополянам від кави не потрібно.

Відтак, кава багата антиоксидантами, які запобігають раку і борються з ознаками старіння. Окрім того, цей напій містить магній, якого часто так не вистачає тернополянам. Фактично, кава також запобігає утворення тромбів в організмі, пише Український жіночий журнал.

Кава покращує травлення та сприяє очищенню організму, а ще вона підвищує опірність і продуктивність організму. Так, зовсім нещодавно кава стало однією з обов'язкових складових дієти професійних спортсменів.

А ще цей кофеїновий напій знижує можливість депресій, запобігає розвитку синдрому Паркінсона, захворювань печінки та раку товстої кишки.  Окрім того кава запобігає астмі й головному болю.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео