Тернополянам на замітку: як дешево подорожувати?

296096

Більшість тернополян вважають, що подорожувати – дорого. Проте, це не так. Є безліч сервісів, де можна придбати досить маловартісні квитки. До того ж доволі часто відомі автобусні та авіакомпанії роблять різноманітні розпродажі, коли квитки можна купити практично за безцінь.

Отож ТЕРЕН розповість тернополянам, де  можна швидко та недорого купити квитки.

Сервіс goeuro.

Це сервіс, на якому можна знайти сполучання між різноманітними містами, як українськими, так і закордонними. Також він дозволяє обирати складений маршрут, тобто з пересадками, якщо прямого сполучення немає або ж квитків на відповідні напрямки вже немає.

Сервіс зручний тим, що там можна відшукати квитки на авіарейси, автобуси та поїзди. Окрім того, якщо натиснути «сортувати по ціні», то спочатку ви побачите найдешевші варіанти.

Сервіс kiwi

Завдяки цьому сервісу, ви можете знайти дешеві квитки на літаки. Причому, ви можете не обирати конкретний напрямок та час, а просто вказати місце відправлення (найкраще і найдешевше буде із сусідньої Польщі) та розпочати пошук, вибравши сортування по ціні. Тоді сервіс підбере найдешевші квитки у найрізноманітніші напрямки і вам просто залишиться вибрати. Причому тут можна також функцію в обидва напрямки та складний маршрут (це якщо ви точно знаєте, куди прямуєте).

Сайт lowcostavia.com.ua

Цей сайт, можна сказати, інформує мандрівника про ціни, акції стосовно квитків та часто-густо містить інструкції як забронювати, а також своєрідні путівники по різних міста та рекомендації по житлу.

Автобусні перевезення busfor.

На сайт цього перевізника потрібно заглядати кожного четверга о 12 годині. Адже саме у цей час можна придбати квитки у найрізноманітніші напрямки, у тому числі і закордон, по 200 грн.

Автобусні перевезення flixbus.

Стосовно цього перевізника, то потрібно підписати на розсилку. Адже доволі часто компанія розпродує квитки по одному злотому, тобто по 7 грн.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео