На Тернопільщині провели перший літній спаринг (фото)

11

Один з лідерів першої обласної ліги в групі «А» ФК «Заводське» провів перший літній спаринг. На домашньому стадіоні підопічні Анатолія Назаренка зіграли внічию зі збірною Чортківського району, яка готується до матчів Спортивних ігор Тернопільщини – 1:1. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

На 27-й хвилині рахунок у зустрічі відкрили футболісти ФК «Заводське». Це Віталій Кулик пройшов по правому краю і потужно, а головне влучно пробив. Натомість на останній хвилині матчу збірна Чортківського району зуміла уникнути поразки. Пішла прострільна передача, не зумів як слід зіграти оборонець заводської команди Юрій Савка і суперник ударом з близької відстані рахунок зрівняв.

10
10

Загалом у матчі великою перевагою володіли футболісти ФК «Заводське», створили щонайменше десять реальних гольових моментів, але неточність у завершальній стадії атак зводила всі їхні зусилля нанівець.

9
9

Два гравці ФК «Заводське» Олег Сцібак та Василь Крашівський виступали за збірну Чортківського району, за яку гратимуть і в неділю, 15 липня, у півфіналі Спортивних ігор Тернопільщини проти команди Байковецької об’єднаної громади.

8
8

ФК «Заводське» у звітному матчі виступав у такому складі: воротар на перегляді – Савка, Римар, Пахолок, Михальчук, Роман, Заставецький, Кулик та троє польових гравців на перегляді (два півзахисники і захисник). На 62-й хвилині замість гравця на перегляді вийшов Ільницький, а на 73-хвилині – замість Кулика на футбольне поле вийшов ще один футболіст, який перебуває у розташуванні заводської команди на перегляді.

7
7

Наступний спаринг ФК «Заводське» проведе в неділю, 15 липня. У суперниках – лідер чемпіонату Заліщицького району – ФК «Товсте».

6
6

7
7

8
8

9
9

10
10

11
11

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео