Відомий краєзнавець пропонує розвантажити Тернопіль

68_full

«Побудувати наземний або підземний пішохідний перехід через вулицю Руську», – саме таке  звернення розмістили на сайті «Єдина система місцевих петицій» у Тернополі. До кінця збору підписів залишилось 8 днів.

За цей час за петицію підписали тільки 55 людей. Аби звернення потрапило на розгляд у міську раду, його повинні підтримати 300 тернополян.

– Впродовж останніх років у Тернополі значно зросла кількість транспорту, що призводить до значних заторів та ускладнює рух пішоходів. Вулиця Руська є однієї із найбільш проблемних та насичених магістралей міста, на якій розташовано 13 переходів. Напевне усім очевидно, що менше транспорту надалі не стане, а тому дана проблема лише загострюватиметься.  Пропоную розвантажити найбільш відвідувані переходи (біля ЦУМУ) шляхом спорудження підземного чи то наземного переходу, провести інші заходи, які збільшать пропускну здатність вулиці (синхронізація роботи світлофорів, встановлення механізмів, які дають змогу активізувати зелене світло на вимогу /біля Надставної церкви, біля шостої школи), – пише автор петиції Тарас Циклиняк.

Усі охочі підтримати звернення можуть це зробити ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео