Оксана Бучко

З тернопільським перевізником побоялись їхати діти

Безымянный

Замовити послуги перевізника у Тернополі – ще не означає спокійно дістатись до місця призначення. З некультурним ставленням до пасажирів зіткнулись тернополяни, які повертались разом з дітьми з табору на Івано-Франківщині. Перевізник вживав нецензурну лексику та виставляв речі з багажника через зауваження від дорослих.

– Ми заздалегідь замовили бус, а перевізник не зміг приїхати і знайшов нам от таку заміну, -– розповідає Леся Голик. – Він приїхав по нас з Тернополя до табору в Івано-Франківську область (200 км від Тернополя). І з перших хвилин почав себе хамовито поводити. Ми побоялись з ним сідати. Тим паче він під час пакування кілька разів виставляв речі з багажника зі словами: «Я зараз звідси поїду і добирайтесь, як хочете».

Багато дітей почали плакати, бо злякались, каже Леся. Тож відповідальні за дітей особи знайшиа іншого перевізника для дітей, а кілька старших юнаків з дорослими їхали з пересадками власним ходом.

– У цьому випадку є і наша помилка – ми не уклали договір, –додає Леся Голик. – Тому закликаємо тернополян не ігнорувати можливості усе зробити згідно з правилами.

Фото, відео з архіву Лесі Голик

Вибір читачів за тиждень

Відео