На Тернопільщині ФК«Юність» переміг суперника

32327055_1801259069936562_3737005792474169344_n

До звітного туру «Юність» з Горішньої Слобідки мала всього одну перемогу в групі «А» першої обласної ліги. І, зустрічаючись в 10-му турі на виїзді з одним із лідерів «Бастіоном», важко було сподіватися тренерам команди з Монастирищини на позитивний результат. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Футболісти «Юності» створили справжню сенсацію, вигравши на виїзді в грізного суперника – 4:3.

Рахунок у матчі відкрили в середині першого тайму господарі поля. «Смачно» приклався до м’яча Сергій Шкробут, а голкіпер «Юності» Віталій Кравець відверто проґавив момент удару (1:0). Наприкінці першого тайму гості рахунок зрівняли. Пішла подача зі штрафного Володимира Духніча, на яку відгукнувся центральний оборонець «Юності» Володимир Туркевич і ударом головою переправив м’яча у ворота (1:1).

На початку другого таймі «Бастіон» знову виходить вперед. Взяття воріт сталося після стандарту. Пішов удар зі штрафного, м’яч потрапив у поперечину і відскочив у поле, якого в сітку воріт добив капітан господарів Анатолій Миронюк (2:1). Але не пройшло й десяти хвилин, як гості знову вирівнюють становище на полі. Гол-красень ударом метрів з 40-ка забив оборонець «Юності» Андрій Лашта (2:2). Однак на цьому футболісти з Монастирищини не зупинилися і зуміли протягом трьох хвилин ще двічі вразити ворота суперника. В першому випадку оборонці «Бастіона» порушили правила на Володимиру Духнічу і його тезка Туркевич відзначився ударом з пенальті (2:3). А в другому – вже відзначився сам Духніч після позиційною атаки (2:4). А на останній, п’ятій компенсованій хвилині господарі поля зуміли рахунок скоротити до мінімум. Сталося це після сольного проходу Степана Басістого та невеличкого рикошету від захисника «Юності» (3:4). Однак на більше в гравців «Бастіона» не було ні сил, ні часу.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео