Автомобіль з трьома пасажирами злетів у кювет

5257cf2b-c6f4-4147-a588-e34958d46ab8

Про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у Кременецький відділ поліції надійшла інформація від медсестри приймального відділення місцевої лікарні. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група.

За попередніми даними, водій автомобіля Mitsubishi Lancer близько четвертої години ранку не впорався з керуванням на автодорозі в місті Почаїв, повідомляє «Досьє 102». В результаті – транспортний засіб з'їхав у кювет. На момент аварії в іномарці, окрім водія, перебувало ще троє пасажирів.

Неповнолітню дівчину госпіталізували в анастезіологічне відділення із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм і саднами голови та носа. Зі схожими ушкодженнями потрапили до медзакладу водій та інші пасажири, 1995-1996 років народження.

У кермувальника взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ.

Аварії - причини загибелі десятків тисяч людей і отримання травм сотнями тисяч. При цьому в більшості випадків їх причиною стають помилки, допущені водієм, або інші фактори, впливу яких цілком можна уникнути.

Потрібно пам'ятати, що алкоголь і водіння речі несумісні, а перевищення швидкості буває вбивчою. Правоохоронці нагадують, що водій, сідаючи за кермо, повинен усвідомлювати свою відповідальність перед пасажирами, учасниками дорожнього руху іншими водіями та пішоходами.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео