Тернопільські чиновники жонглюють купками сміття

403c9b89fc2530b49c460c0eb170873fb6376222

У Тернополі доволі часто складаються ситуації, коли для того, аби вирішити проблему, доводиться ходити із кабінету в кабінет. Схожа ситуація виникла і зі сміттєвими контейнерами у парку «Загребелля», проте тут міська рада порадила тернополянам зареєструвати петицію, а в ній відповіла, що мешканці самі винні в тамтешньому «сміттєвому колапсі».

Ще у кінці квітня тернополянин Олег Різник зареєстрував на сайті «Єдина система місцевих петицій» звернення про те, щоб у парку «Загребелля» облаштували сміттєві контейнери. У міській раді звернення відхили, пояснивши це тим, що «засмічення території створюється саме відпочиваючими, які не сумлінно прибирають після відпочинку та не використовують встановленні спецємкості».

Проте тернополяни продовжують скаржитися на відсутність смітників у тому ж таки парку, тому сайт «20 хвилин» звернувся із запитанням, чи є можливість поставити смітник у парку «Загребелля» у КП «Об’єднання парків культури і відпочинку», де пояснили, що установа відповідає лише за парк «Здоров’я». З тим самим запитанням журналісти звернулися у прес-службу міської ради. Відповідь була наступна: «Мешканці можуть написати звернення з даною проблемою у Тернопільську міську раду або зареєструвати електронну петицію на сайті «http://e-dem.in.ua/ternopil».

[gallery columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«168548,168549»]

Виходить, що тернополяни одне коло з петицією вже пройшли. Тепер їм радять робити це ще одне.

Фото Олега Різника

Вибір читачів за тиждень

Відео