На Тернопільщині готуються до другого колу вищої ліги чемпіонату

1

Як повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області, майже два тижні, як до тренувань приступили футболісти ФК «Бережани».

У рамках підготовки до другого кола вищої ліги чемпіонату Тернопільської області команда візьме участь у традиційному турнірі чотирьох команд у Монастириськах пам’яті Володимира Дроня.

Змагання відбудуться 28 липня в Монастириськах. У турнірі братиме участь чотири команди. Окрім ФК «Бережани», це – івано-франківський «Тепловик» (7 команда чемпіонату Івано-Франківської області сезону-2017/18 – авт.), учасник першої обласної ліги «Юність» (Горішня Слобідка) та команда «Друзі Дроня», яка буде складена з футболістів, котрі в різні роки грали разом з Володимиром Дронем. Спершу відбудуться два півфінальні поєдинки, а потім команди, які програють – зустрінуться в матчі за третє місце, а ті, що виграють у півфіналах виборюватимуть у фінальній зустрічі головний приз змагань. Пари півфіналістів буде визначено безпосередньо у день приїзду команд, – розповів головний тренер бережанської команди Ігор Твардовський.

Вибір читачів за тиждень

Відео