Що чекає тернополян на вихідних

original-1479302611

Футбольний матч,  мистецька виставка «Пошук» та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

28 липня на вас чекає:

Цієї суботи тернопільська «Нива» зіграє з чернівецькою «Буковиною». Це перший домашній матч «Ниви» після повернення на Тернопільський міський стадіон. Прийти на підтримати команду запрошують 28 липня на міський стадіон, початок о 17:00. Вартість вхідного квитка – 30 гривень.

Тернополян запрошують приєднатись до суботньої пробіжки. Щотижня ранковий заряд енергії на всі вихідні. Місце зустрічі учасників в парку Національного відродження, зустріч біля сцени. Розминка починається о 6:50, старт рівно о 7:00.

Молодий кераміст Богдан Кухарський працює у прагненні створити щось нове. Працюючи над роботами серії «Пошук», експериментував з матеріалами й техніками. Нині виставку його робіт «Пошук» можна переглянути у тернопільській галереї «Бункермуз».

Нічний клуб «Stories» запрошує на запальну вечірку «Happy Saturday». Кращі танцювальні хіти від dj Koss. Голос вечірки – епатажна MC Iren не дасть Вам сумувати. Смачні коктейлі та димні кальяни. До 23:00 вхід усім безкоштовний.

29 липня на вас чекає:

На тернопільській «Циганці» відбудеться турнір з пляжного волейболу. Спортивний захід пройде у неділю, 29 липня.  Реєстрація стартує о 10:00, сам же спортивний захід розпочнеться об 11:00. Спробувати свої сили запрошують усіх любителів пляжного волейболу. У змаганнях можуть прийняти участь чоловічі та жіночі команди. Вік гравців – від 18 років. Склад команди – 2 учасника. Кількість команд не обмежена. Змагання проводиться за офіційними правилами пляжного волейболу.

Нічний клуб «Stories» запрошує на запальну вечірку . Провокативний проект «Хто зверху» – докажіть протилежній половині, що ви кращі! Голос вечірки – Сергій Фаля. За пультом – Dj Nice. До 23:00 вхід безкоштовний усім.

Молодий кераміст Богдан Кухарський працює в прагненні створити щось нове. Працюючи над роботами серії «Пошук», експериментував із матеріалами й техніками. Нині виставку його робіт «Пошук» можна переглянути у тернопільській галереї «Бункермуз».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео