Футбольний клуб Тернопільщини ДОЗАЯВИВ одного з кращих нападників минулого року

22023427

Один з аутсайдерів групи «Б» першої обласної ліги ФК «Шумськ» на другу частину сезону-2018 дозаявив двох футболістів. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області. Обидва виступали за шумську команду в минулому сезоні, в якому допомогли ФК «Шумськ» здобути високе четверте місце першої ліги чемпіонату Тернопільської області.

21-річний нападник Павло Заєць (на фото) з п’ятьма забитими м’ячами поділив 2-3 місця у списку бомбардирів ФК «Шумськ» у сезоні-2017. Тренерський склад шумської команди сподівається, що вихованець рівненського футболу в нинішньому чемпіонаті допоможе колективу піднятися з низів турнірної таблиці.

Також ФК «Шумськ» дозаявив 22-річного захисника Руслана Нікіфорчука, котрий у минулому чемпіонаті теж був заявлений за шумську команду, однак провів у її складі всього один поєдинок.

Водночас один футболіст покинув ФК «Шумськ». Пішов з команди 23-річний півзахисник Віталій Хмель. Відтепер він виступатиме за «Колос" (Гаї) у чемпіонаті Кременецького району.

Вибір читачів за тиждень

Відео