Нападник з Тернопільщини став бронзовим призером Європейських студентських ігор

37953453_275469959703248_347822179800317952_n

Нападник ФК «Заводське» Андрій Різник виступаючи у складі команди Київського університету ім. Бориса Грінченка став  бронзовим призером IV-их Європейських студентських ігор у Коїмбрі (Португалія). Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Як повідомляє прес-служба Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, у грі за 3 місце студенти протистояли команді університету Фехти (Німеччина). На цьому турнірі суперники уже зустрічалися одного разу – на груповому етапі. Та гра закінчилися з рахунком 0:0. Цього разу команди знову не змогли забити. Не виявив переможця і додатковий час. Справа дійшла до серії післяматчевих пенальті, у якій кияни були сильнішими – 3:2.

У серії пенальті влучними ударами відзначились Євген Миколаюк, Владислав Коба та Ярослав Піскун. Юрій Сапоненко не реалізував свою спробу. А Дмитро Міхєєв тричі відбив м'яча після підходів гравців команди з Німеччини.

Андрій Різник є студентом Тернопільського національного педагогічного університету. Регламент Європейських ігор дозволяє залучати до складу команди кількох «легіонерів». Для підсилення колективу з Києва було запрошено трьох футболістів київського СК «КНТЕУ-Меркурій», а також одного із лідерів ФК «Тернопіль-Педуніверситет», нападника Андрія Різника.

Вибір читачів за тиждень

Відео