В результаті аварії, в яку потрапив автобус «Тернопіль – Червоноград», померла жінка

630_360_1532080180-5315 (1)

Традиційно на вихідних в Україні збільшується число аварій. Зазвичай такі ДТП без серйозних втрат, тому зі смертями доводиться стикатися не так часто. Проте не цими вихідними.

На Львівщині на вихідних в ДТП потрапив рейсовий автобус «Тернопіль – Червоноград». Трапилося це на автодорозі Червоноград – Редехів в селі Новий Витків, Радехівського району.

Як повідомляють у Львівському ГУНП, 43-річний водій автомобіля Fiat виїхав на смугу зустрічного руху, де збив 72-річну на велосипедистку, після чого зіткнувся з рейсовим автобусом, який рухався по маршруту «Тернопіль – Червоноград».

Від отриманих травм жінка померла на місці. У той час водій, як виявилося, перебував у стані алкогольного сп’яніння. У його крові виявлено 1,6 проміле алкоголю.

На чоловіка  відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео