На Зборівщині проведено перший літній спаринг

dsc_1707

31 липня, зборівський «Колос» на домашньому стадіоні провів перший літній спаринг проти золочівського «Сокола». Команда з Львівщини святкувала перемогу – 2:1. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Всі голи в матчі було забито у першому таймі. Зборівчани пропустили двічі і лише після того, знаючи що нічого втрачати, заграли активніше, один гол відіграли, мали багато моментів, щоб не лише зрівняти рахунок, а й вирвати перемогу, але цього, на жаль, не сталося. Єдиний гол у «Колоса» забив Андрій Когут, який повернувся до зборівської команди з ФК «Заводське». Правий півзахисник господарів замкнув прострільну передачу нападника Володимира Турчака.

У другому таймі гольової моменти не використали Андрій Блакита (в одному випадку не реалізував вихід віч-на-віч, в іншому – замість того, щоб з близької відстані пробивати головою, став м’яч підлаштовувати під ногу і момент було втрачено), Володимир Турчак (не реалізував два реальних виходи на ворота суперників), Андрій Когут (зовсім трішки не вистачило, щоб поцілити у ворота після удару головою).

Вибір читачів за тиждень

Відео