Суперечка через наркотики стала причиною вбивства на Кременеччині

vbkrem3

Два місцевих жителя намагалися порозумітися у питаннях макової соломки. Проте не змогли.

31 липня близько опівночі у чергову частину Кременецького відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки. Жінка заявила, що на власному подвір'ї виявила тіло невідомого чоловіка без ознак життя, пише «Досьє 102».

На місце події, каже заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Степан Яцух, виїжджала слідчо-оперативна група обласного управління поліції та розшуківці. Як стало відомо, загиблий - житель райцентру. На його тілі правоохоронці виявили сліди насильницької смерті, а саме - колоту рану в лівій половині грудної клітки в область серця.

.

vbkrem1
vbkrem1

Оперативники почали розшукувати людину, причетну до смерті тридцятидев'ятилітнього чоловіка. Уже вранці працівники карного розшуку вийшли на слід підозрюваного. Це житель Кременця, 1973 року народження. Останній переховувався в хащах міста.Як з'ясувалося, потерпілий прийшов в гості до свого вбивці. Під час суперечки він вдарив його в обличчя рукою, а господар помешкання схопив ніж і наніс один удар в серце. Після цього забрав сумку з грошима та втік. Шістсот гривень витягнув, а барсетку спалив. Аби уникнути відповідальності, переховувався.

Степан Яцух каже, що обидва чоловіка уже потрапляли в поле зору правоохоронців за крадіжки та наркозлочини. А підозрюваний відбував покарання в місцях позбавлення волі за вбивство.

vbkrem2
vbkrem2

Чоловіка затримали. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу та оголошення підозри відповідно до статті 115 ККУ - умисне вбивство.

Вибір читачів за тиждень

Відео