Кременчани затримали п’яного водія, який мало не наробив біди (фото)

пяний водій1

Ледве не сенсаційна історія з присмаком детективу трапилася учора ввечері на Тернопільщині. Чоловік, добряче хильнувши в одному з барів Кременця, сів за кермо і мало не збив продавця, котра саме поверталася до дому. Проте свідомі містяни не дозволили зловмиснику втекти.

– Компанія людей, що святкувала День народження дитини, стала свідком, як молодий чоловік за кермом авто мало що не скоїв наїзд на жінку, що вийшла із магазину. За словами очевидців двоє молодиків випивали на дворі перед магазином. Після годин пиятики один із чоловіків сів у своє авто, завівши його почав рухатись. В цей момент з магазину вийшла жінка, що працює там продавцем. Гості, що вийшли з бару стали свідками, як авто трохи не наїхало на жінку, – пише спільнота «Типовий Кременець».

пяний водій
пяний водій

Та кременчани не залишилися осторонь такого несвідомого поводження, затримали водія-п’яницю і викликали поліцію.

– Люди згуртувались та попросили водія вийти з машини та в такому стані не продовжувати їхати далі. Проте молодик не сприймав порад, тоді чоловіки витягли його з авто. Інший сильно хмільний компаньйон водія побачивши це, кинувся із кулаками на людей, що стримували авто. Гостям з бару довелося зв'язати забіяку і викликати поліцію (до копів телефонували три рази). Зв'язаний молодик погрожував місцевими «авторитетами» та високопосадовцями. У час, коли його втихомирювали, п'яний водій намагався сісти в авто та втекти з місця інциденту. Очевидці розказують, що так тривало більше п'яти разів, поки спеціально не зломили ключ в замку запалювання, тоді заспокоївся, – розповідають у спільноті.

пяний водій2
пяний водій2

Поліцію свідки зустріли оплесками. Алкотестер показав у водія 3,2 проміле алкоголю. Правоохоронці, опитавши очевидців та послухавши винуватців, п'яних «друзів» забрали у відділення. Таким чином небайдужі мешканці міста,  не допустили ще однієї біди на дорозі.

Фото «Типовий Кременець»

Вибір читачів за тиждень

Відео