Оксана Бучко

Тернопільська стилістка пропонує зробити ревізію гардеробів

38176126_1927798310605771_923325953260650496_n

Ощасливити когось одягом чи взуттям, яке виявилось непотрібним під час ревізії гардеробу, пропонує тернопільська стилістка Ольга Вінницька. Вона створила спеціальну групу для обміну. Там можна продавати, купувати, обмінюватися одягом/взуттям/аксесуарами, які були в користуванні чи мають новий стан.

Якщо річ вживана, вона повинна мати хороший товарний вигляд, а якщо присутні недоліки, учасники повинні про це повідомляти. У групі толерують чесність і дружелюбність.

– Після чергової ревізії в мене назбиралося багато класного одягу в ідеальному стані, який би міг ощасливити когось з вас, – пише Ольга Вінницька. – А ще багато моїх клієнтів час від часу після консультації чи ревізії гардеробу змушені попрощатися з частиною нового чи хорошого одягу. Давайте до кінця тижня кожна, хто має бажання, зробить ревізію в себе, відкладе речі, які б хотіла продати і наступного тижня ми організуємо собі такий день, де всі зберемося і продаватимемо одяг чи будемо ним обмінюватися. Всі ідеї про місце збору, локацію, час, варіанти нашої зустрічі вітаються. А також продовжимо нашу справу в маленькому онлайн-магазині.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео