Жителям Тернопільщини буде важче полетіти в Європу

літак

Відома українська авіакомпанія уже цієї зими скоротить частоту польотів за більшістю європейських напрямків, також і в Азію.

Як розповів віце-президент МАУ з комерції Сергій Фоменко, рішення про скорочення кількості рейсів у компанії прийняли, урахувавши попит на різні напрямки, а також з тимчасовим скороченням флоту через зміну покоління Boeing-737 класичної серії на авіалайнери нового покоління, пише Економічна правда.

Відтак, МАУ зменшить число перельотів з Києва в такі міста, як: Ларнака, Венеція, Афіни, Барселона, Мадрид, Рим, Франкфурт, Брюссель, Рига, Вільнюс, Стокгольм, Гельсінкі, Лондон, Копенгаген, Анкара, Мілан (Бергамо), Прага, Відень, Пекін і Торонто,  Тель-Авів, Баку, Єреван, Тбілісі, Амман, Тегеран, Астана, Алмата.

Окрім того, буде виконуватися менша кількість прямих рейсів з Івано-Франківська до Валенсії та Аліканте.

При цьому, з 20 грудня цього року МАУ збільшить кількість рейсів між Києвом і Бангкоком до шести на тиждень, Києвом і Стамбулом - до трьох щоденних рейсів.

А також, з 25 жовтня МАУ запустить ряд рейсів з Києва в Ла-Романи (Домініканська Республіка). Польоти будуть виконуватися по понеділках і четвергах з інтервалом в десять днів. Також з 27 грудня авіакомпанія матиме рейс до курорту Гоа.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео