Хоростківська «Зоря» перемогла у футбольному турнірі

34984225_691932277821931_4342983720404254720_n

У Хоросткові спаринг провели лідер групи «Б» першої обласної ліги місцева «Зоря» та середняк вищої ліги чемпіонату Тернопільської області зборівський «Колос». Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Мінімальну перемогу здобули господарі поля – 1:0.

Єдиний гол на рахунку футболіста «Зорі» Василя Павлика, котрий в офіційних матчах не може грати за хоростківчан, так як є гравцем однієї з аматорських іспанських команд. Взяття воріт гостей відбулося на 55-й хвилині. Провалився лівий край оборони «Колоса» (недопрацювали крайні захисник та півзахисник), хоростківчанин обіграв оборонця гостей Онишкевича і Павлик «розстріляв» голкіпера метрів з восьми.

Футболісти «Колоса» неодноразово мали змогу вразити ворота суперника. Так, на 20-й хвилині Андрій Когут влучив у поперечину, на 27-й – Ігор Козелко отримавши передачу в розріз між двома захисника «Зорі», вийшов на оперативний простір, але метрів з 13-ти пробив поруч зі штангою, а на 33-й хвилині Володимир Грабчак з 22-ох метрів «смачно» приклався до м’яча, але цього разу кіпер господарів з другої спроби зумів накрити м’яча. А вже після пропущеного гола мав реалізовувати свій шанс нападник «Колоса» Андрій Блакита, однак йому банально не вистачило сил виході віч-на-віч з воротарем, його накрили оборонці і він вимушено віддав передачу на партнера Андрія Когута, удар якого пройшов повз ціль.

Вибір читачів за тиждень

Відео