Водій автобуса віз людей у Заліщики під дією психотропних речовин

1

Небезпечною була дорога додому для пасажирів одного з автобусів, який курсував на Тернопільщину. Із Чернівців у Заліщики водій маршрутного автобуса віз людей, перебуваючи під дією психотропних речовин.

Порушника виявили працівники Заставнівського відділення поліції у ході проведення профілактичної операції «Перевізник». Зупинили поліцейські маршрутний автобус Mercedes по обіді 6 серпня.

Під час перевірки документів поліцейські помітили у 29-річного водія автобуса ознаки сп’яніння. Його було супроводжено до лікарні для проходження огляду, а пасажирів рейсу доставлено до місця призначення іншим транспортом.

Після огляду лікар зробив висновок, що водій автобуса знаходився під дією психотропних речовин, які містять лікарські препарати.

На кермувальника поліцейські склали протоколи за частиною 2 статті 121 (Порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) та 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення, – повідомляють на сайті Національної поліції Чернівецької області.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео