На Тернопільщині футбольний клуб дозаявив досвідчених футболістів

vluomq

Учасник вищої ліги чемпіонату Тернопільської області ФК «Вишнівець» продовжує підсилювати свій склад. Новачками команди стали ще два досвідчених футболісти. Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Один з заявлених спортсменів 26-річний нападник Тарас Новосад – вихованець радивилівського футболу (Рівненська область). На дитячо-юнацькому рівні виступав за місцевий «Сокіл». Левову частку своєї дорослої кар’єри теж провів за «Сокіл» (Радивилів). Обізнаний з тернопільським футболом, адже в 2012-13 роках захищав кольори кременецького «Буревісника», виступаючи у чемпіонаті Тернопільської області. Останній рік (сезон-2017/18) захищав кольори ФК «Малинськ» в аматорському чемпіонаті України (14 матчів та три забитих голи) та чемпіонаті Рівненської області (22 поєдинки, 6 голів).

Також одним з новачків ФК«Вишнівець» став 25-річний півзахисник Євген Корецький є вихованцем відомої футбольної школи УФК-«Карпати» (Львів). На дорослому рівні виступав за ФК «Вінниця», ФК «Гайсин», «Сатурн-Перемога» (Вапнярка) та аматорські команди Італії і Словаччини.

Новачки вишнівецької команди зможуть дебютувати вже цієї неділі, 12 серпня, у домашньому матчі 10-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області проти ФК «Бережани».

Вибір читачів за тиждень

Відео