На Тернопільщині відкрили черговий дитячий майданчик

DSCN6834

У селі Мшанець Теребовлянської громади встановлено перший дитячий майданчик. З такою ініціативою до міського голови звернулася місцева жителька, заступник голови громадської організації «Спільнота активних мешканців» Оля Сороцька.

Жінка зорганізувала інших жителів Мшанця до спільної праці, адже придбання майданчика міською радою – це лише півсправи. Місцеві ж мешканці розчищали територію, вкопували конструкції, заливали, фарбували втілили свою мрію разом.

Ольга Сороцька свого часу стала однією із засновниць згаданої вище громадської організації «САМ» (скорочена назва), уже пробувала себе в якості автора проекту на міжнародний грант, щоб придбати планшети та мультимедійну дошку для мшанецької школи, а тепер спільно з іншими молодими батьками та активними жителями Мшанця зорганізувала урочисте відкриття дитячого майданчика, який назвали у селі “Веселка”.  За участі місцевого священика майданчик освятили, місцеві господині приготували частування для діток, організатори замовили аніматорів та влаштували на вечір невеликий кінозал у клубі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео