Тернополяни мають можливість проявити акт милосердя

серце

Мешканка Тернопільщини Марія Бариш продає різдвяні свічечки, а кошти від продажу виробів спрямовує на допомогу маленькій тернополянці Тоні Мончак, якій потрібні гроші на трансплантацію печінки.

Долучитися до благодійного внеску може кожен житель Тернопільщини, придбавши у пані Марії святковий декор.

— Тоня – це донечка моєї доброї знайомої і в неї дуже складний діагноз – первинний склерозуючий холангіт. Попереду дівчинку чекає трансплантація печінки. Операцію будуть робити в Києві безкоштовно, але на реабілітацію і ліки потрібно 40 тисяч доларів. В перші роки війни я продавала свої роботи на благодійному аукціоні, де всі кошти від продажу йшли на потреби військових. Тому вирішила і тут допомогти чимось своїми виробами, використавши ідею акції «Різдвяна свічка», яка проводиться зимою в церквах. Звичайно, до Різдва ще далеко, але ми всі просимо Бога, щоб до цього радісного дня Антоніна вже забула про нелегкі часи хвороби і була здоровою, — розповіла Тернополянам Марія Бариш.

Варто зазначити, що вартість набору з трьох воскових свічок включно з доставкою укрпоштою коштує 140 грн, з доставкою Нової пошти – 160 грн.

Нагадаємо, що 10-річній тернополянці Антоніні Мончак операцію по пересадці печінки робитимуть у ДУ «Інститут хірургії та трансплантації О.О. Шалімова» безкоштовно. Донором дитини буде тато. Родині великі кошти будуть потрібні на медикаменти і реабілітацію, час якої буде залежати від стану дитини.

Загалом Тоні потрібно зібрати суму, що є просто не підйомною для цієї середньостатистичної сім’ї — 40 000 доларів. Батьки дівчинки щиро вірять, що добрі люди таки знайдуться і їхня маленька донечка отримає шанс на повноцінне життя.

Номер рахунку ПриватБанк: 5168 7573 3908 0469 отр. Мончак Оксана Романівна тел. 0685227536(мама Оксана) Сума збору: 40000 $

Сторінка Оксани у соцмережах за посиланням: https://www.facebook.com/groups/2128143034089348/?fref=mentions

Вибір читачів за тиждень

Відео