У змаганнях з драгонботу взяв участь навіть мер Тернополя (фото, відео)

DSC_9384

Сьогодні, 11 серпня, відбулись урочистості напередодні святкування 27 річниці від Дня незалежності України. На Тернопільському ставі (пляж «Циганка») пройшли змагання з драгонботу між казначеями різних міст України.

Тернопільський національний економічний університет сьогодні зустрічав працівників казначейських служб з різних областей України з нагоди святкування 27 річниці Незалежності України.

До усіх присутніх звернувся гість з минулого, який зачитав лист-заповіт нащадкам 21-століття.

[embed]https://youtu.be/aKOQX79R2f4[/embed]

Вкінці присутні відпустили в небо 27 повітряних кульок з паперовими голубками.

Потім представники казначейської служби змагалися на драгонботах (велике каное з барабанщиком та рульовим) на тернопільському ставі. Участь у цих змаганнях прийняло 8 команд з різних міст, в тому числі і з Тернополя. В кожній команді було по 10 веслувальників і капітан.

Тернопільська область унікальна, бо 25 % пам’яток України знаходиться тут, - ділиться начальник головних управлінь державної казначейської служби України Тетяна Слюз. - Ми таким спортом ніколи не займались і для нас це була новина. Це досить цікаво, захоплююче, присутній адреналін і командний дух. Двічи мої працівники без мене тренувались, а третя приєдналась до них, але не гребла, оскільки є капітаном. В Києві ми тренувались на р. Деснянка.

Серед команд була і збірна Тернопільської міської ради. Мер міста розповів, що також братиме участь і сподівається на перемогу.

Дані змагання є важливими спортивними подіями в житті Тернополя, ми ще раз підкреслюємо, що Тернопільщина – це центр водних видів спорту, - каже Сергій Надал. – У  змаганнях брала участь казначейська служба України, міська рада теж бере участь у складі восьми чоловік.

В результаті змагань, перше місце отримали представники Тернопільського національного економічного університету. Друге місце посіли Казначеї державного апарату державної казначейської служби України, а третє місце здобуло Головне управління казначейської служби у Тернопільській області.

[embed]https://youtu.be/O7s9JlzoDfY[/embed]

DSC_9210
DSC_9210

DSC_9215
DSC_9215

DSC_9213
DSC_9213

DSC_9214
DSC_9214

DSC_9254
DSC_9254

DSC_9331
DSC_9331

DSC_9339
DSC_9339

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео