На Тернопільщині розпочали друге коло обласного чемпіонату

2

18 серпня, двома матчами 8-го туру розпочалося друге коло чемпіонату Тернопільської області серед ветеранів (40 років і більше). Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

Центральним безперечно був поєдинок у Скалаті, де «Гірник», який представляє Скалатську об’єднану громаду зустрічався з одним з лідерів – командою «Медобори» з Гусятинського району.

Матч тримав у напрузі з першої і до останньої хвилини. В  першому таймі на 24-й хвилині після прострілу справа від Олександра Окрушка, ударом у падінні рахунок у зустрічі відкрив гравець «Медоборів» Юрій Твардовський (0:1).  На 6-й хвилині другого тайму зі штрафного ветеран «Гірника» Михайло Смачило зрівняв рахунок(1:1). За 15 хвилин до завершення матчу тренер гостей зняв з футбольного поля заднього захисника, підсиливши центр поля. І після серії кутових ударів, двох небезпечних штрафних, Ігор Кріль за дві хвилини до фінального свистка під час серії ударів і рикошетів, все ж домігся свого, поклавши м'яча в дальній від воротаря кут (1:2).

В іншому матчі 8-го туру ФК «Ланівці ОТГ-Стандарт» з таким ж рахунком на власному полі поступився ФК «Гаї Шевченківські» (Тернопільський район) – 1:2.

Ще один поєдинок «Сокіл» (Збараж) – «Агропродсервіс» (Настасів) – перенесено на пізніше.

Вибір читачів за тиждень

Відео