На Тернопільщині табір об’єднав дітей з усієї України

image (1)

Впродовж 13 - 18 серпня, з ініціативи та благословення архиєпископа та митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка, у Марійському духовному центрі Зарваниця проходить християнський табір «Веселі канікули з Богом».

Участь у таборі «Україна єдина», який вже п’ятий рік поспіль об’єднує дітей з усієї України, беруть близько 130 дітей віком від 10 до 17 років. Це діти-сироти та з малозабезпечених сімей, діти переселенців та із зони АТО, а також діти з місійних терен України. «Веселі канікули з Богом» – це унікальний метод формації, який полягає у навчанні християнської Істини шляхом ігор та забав, а найголовніше помітним є духовний ріст маленьких учасників, які не вперше беруть учать у таборі.

Проводять цей унікальний табір студенти та випускники Тернопільської вищої духовної семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого разом з командою аніматорів, які пройшли вишкіл у Школі Християнського Аніматора та є активними учасниками спільноти «Анімотор».  Важливо, що працюють усі аніматори на волонтерських засадах та завдяки плідній роботі зуміли створити атмосферу розуміння і взаємодопомоги.

Вибір читачів за тиждень

Відео