На Тернопільщині футболісти "Скали-Айви" перемогли ФК"Заводське"

img_0617

Як повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області, 1100 вболівальників прийшли на стадіон у Скалі-Подільській, щоб подивитися центральний матч 14-го туру групи «А» першої обласної ліги, в якому зустрілися друга («Скала-Айва») та третя (ФК «Заводське») команди турнірної таблиці.

Матч активніше розпочали господарі і вже на восьмій хвилині вони відкрили рахунок. Комбінацію розіграли Владислав Тимощук та Олександр Бондаренко, які обігралися між собою і перший сильним ударом з лінії штрафного майданчика точно пробив у ближній кут на незручній для голкіпера висоті (1:0). Могли гості швидко відігратися. Після передачі справа Степан Римар скинув м’яча під удар Володимиру Гайковому, але той метрів з 12-ти пробив вище воріт. Такої розкоші не дозволили собі гравців «Скали-Айва». Сталося це після позиційної помилки центрального оборонця Олександра Клюса. Сонце завадило йому як слід вибити м’яча, того підхопив Олег Зубик і метрів з 23-ох пробив у нижній дальній від кіпера ФК «Заводське» Дмитра Щипчика кут (2:0).

Після вкидання ауту, оборонці заводської команди дозволили Владиславу Тимощуку двічі пробити з близької відстані. І якщо з першим ударом справився Дмитро Щипчик, то під час другого кіпера вже ніхто не підстрахував (4:1). І, насамкінець, герой матчу Тимощук відзначився ще однією гольовою передачею. У господарів пройшла швидка атака лівим краєм, кращий бомбардир першої ліги Владислав Тимощук зробив прострільну передачу вздовж воріт. Намагаючись перехопити м’яча, шкіряну кулю у власті ворота зрізав Олександр Клюс (5:1).

Вибір читачів за тиждень

Відео