На  Тернопільщині відбулось відкриття оновленого клубу

fcf3cee0bc39f02e9f31461bbce441a2

Минулої неділі у Пишківцях панувала надзвичайна святкова атмосфера - відзначали День села та відкриття оновленого клубу. Про це повідомляється на сайті Трибухівської громади.

Дійство розпочалося із молебню, який відправив о. Василь Когут. Він також освятив приміщення клубу, в якому цьогоріч було здійснено капітальний ремонт. На нього витрачено 600 тис. грн. Ці кошти були виділені із бюджету Трибухівської сільської ради. Ще 26 тис. грн., за які придбано меблі й оформлено сцену, зібрали жителі села.

Під час урочистостей були вручені подарунки найстаршій жительці села 94-річній Теодорі Присяжній та всім односельцям, котрі народилися цього дня. Передано подарунок і наймолодшій жительці Олі Дутчак. З нагоди відзначення Дня села всім учасникам АТО, які тут проживають, була виділена грошова допомога у розмірі 1 тис. грн.

Чудовим подарунком до свята став для пишківчан виступ ансамблю народної музики «Веселі Галичани» Тернопільської обласної філармонії, який завітав сюди на запрошення Олега Ковдрина. Ансамблем керує заслужений артист України Мирослав Бабчук. У колективі – 8 талановитих учасників, серед яких і наші земляки – Володимир Качур із Трибухівців та Микола Касіян із Мартинівки. «Веселі Галичани» неабияк піднесли настрій глядачам та до глибини душі зворушили виконанням українських пісень.

Святкування завершилося дискотекою та запальними танцями.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео