До Дня Незалежності у Зборові зробили собі подарунок

39997245_679637235730930_4235744421452185600_n

Зборівська міська рада коштом державних субвенцій запланувала реалізацію кількох проектів. Серед них і чи не найголовніший - ідея придбання автогрейдера для ОТГ.

Обговорення купівлі тривало довго, думок багато, але більшість перемогла. Тож, коли запропоновані мінрегіону проекти були затверджені, розпочалась процедура купівлі, а саме оголошення відкритих торгів. Ціна-якість відіграли тут ключову роль. Придбаний грейдер вчора, 23 серпня, привезли у місто, вартість становить 2 млн 590 тис грн.

У обговореннях і дебатах лобіювали саме таке використання коштів представники Аграрної партії, оскільки представляючи інтереси сільських громад, хочуть досягти вирішення болючої проблеми доріг.

- Звісно, цілковитої підтримки не було, може депутати з міста і не знають проблем села, тому не настільки бачили потреби у власному автогрейдері. А от решта представників-депутатів від сіл Зборівської ОТГ таку думку підтримали одразу. Ми з фракцією Аграрної партії завжди захищатимемо позицію своїй виборців, тому були «ЗА» проект до самого кінця. Віримо, що тепер почнуться зміни, яких ми і очікуємо, - каже «Терену» голова фракції Аграрної партії у Зборівській ОТГ Василь Гамрач.

Фото: Зборівська громада

Вибір читачів за тиждень

Відео