День міста у Тернополі розпочався з «Укрпошти»

Подія, яка вже стала доброю традицією на День міста Тернополя, знову зібрала у стінах поштового відділення №25 жителів міста, владу та філателістів.

Усіх ці люди прийшли на особливий для міста захід – щорічне погашення марок, конвертів та листівок спеціальним поштовим штемпелем «День міста. Тернопіль 46025». До слова, такий штемпель діє лише сьогодні, 28 серпня і листи з ним розлетяться по усій країні.

4
4

– Ми вже маємо таку традицію, відзначаємо усі знаменні та урочисті події, які відбуваються у житті нашої країни та міста, так своєрідно. Пошта випускає до спеціальної дати урочисті марки, конверти і проводить спеціальне погашення. Тому всі за допомогою нашої «Укрпошти» зможуть отримати таку маленьку вісточку від нашого міста, – розповідає директор Тернопільської дирекції ПАТ «Укрпошта» Любов Гринчишин. 

2
2

З вітальним словом виступив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, який насамперед привітав усіх присутніх із храмовим святом та зазначив, що влада міста і «Укрпошта» мають міцні зв’язки, і цього року їм вдалося провести разом багато проектів та акцій.

– Цей подарунок від «Укрпошти» для міста особливо цінний. Оскільки про Тернопіль дізнаються люди у різних куточках України. Взагалі, пошта, марки, конверти – це особлива річ, яка додає відчуття причетності; це те, що залишається на пам’ять, – вважає Леонід Бицюра.

3
3

Після привітань та слів подяки, до офіційного погашення спеціальним штемпелем до Дня міста були запрошенні заступник міського голови Леонід Бицюра, директор Тернопільської дирекції ПАТ «Укрпошта» Любов Гринчишин та голова ТООППЗ дирекції УДППЗ «Укрпошта» Михайло Осадца. Вони спільно «погасили» чотири конверти з марками та залишили своєрідну пам’ять про День міста Тернополя 2018 року.

1
1

5
5

Фото та відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео