Віра Олександрович

Тернополянам на замітку: з 11 вересня заблокують старі рахунки

Увага_ф

Про зміни, які вступлять у силу вже з 11 вересня, попередили жителів Тернопільщини у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

– Згідно із листом Держказначейства від 16.08.2018 р. за №36038/5, Державна фіскальна служба України повідомила, що граничний термін перехідного періоду функціонування централізованої моделі виконання доходної частини бюджетів, протягом якого старі рахунки залишаються активними, закінчується уже 10 вересня 2018 року, – пояснили у податковій.

Отже, починаючи з 11 вересня цього року кошти, які платники вноситимуть на рахунки зі старими реквізитами, не будуть зараховувати до бюджетів, а повертатимуть – як нез’ясовані надходження.

– Тому платникам податків при заповненні розрахункових документів на сплату податків, зборів і платежів до державного і місцевих бюджетів необхідно зазначити реквізити нових рахунків, – наголосили фахівці.

Йдеться про ті рахунки, які платники відкрили з 2 липня 2018 р. на балансі центрального апарату Казначейства (МФО 8999998).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео