У Кременці трапилася ДТП за загадкових обставин та учасників (фото)

ДТП

Учора в Кременці знову трапилося ДТП поблизу місця, де за останній місяць сталося кілька смертельних аварій. Цього разу, на щастя, обійшлося без людських жертв. Очевидці кажуть, що винуватець – священик сільської церкви, що на Кременеччині.

- Винен водій чорного джипа, за кермом якого був священик. За кермом автомобіля білого кольору була жінка, в її машини пробиті всі колеса від удару. Ще постраждав бус, в якого було відбито дзеркало. У бусі, окрім водія та пасажирів, знаходилась мала дитина. ДТП без жертв. Водій джипа довгий час не міг вийти зі свого авто, – пише «Типовий Кременець».

Проте, у поліції факт перебування священика за кермом не підтвердили. Але й не спростували. Разом з тим наголосили, що у поліцію щодо ДТП того дня ніхто не звертався.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«174061,174062»]

- Відомо, що подія на тому місці відбулася. Але люди допомоги не потребували й, очевидно, розібралися між собою без допомоги правоохоронців. На сьогодні згідно чинного законодавства можна оформити європротокол, за яким доходять згоди без втручання поліції, – повідомив начальник СРПП№4 Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області, капітан поліції Олександр Гнатюк.

Разом з тим на фото з місця події чітко видно присутність поліцейського автомобіля.

Фото «Типовий Кременець»

Вибір читачів за тиждень

Відео