Сергій Мельник: сумлінна сплата податків - запорука нашої перемоги в економічній війні

0-02-01-afc8abfffb5f8670f832dc9eba5c78e87ec677317f2b9e6bc09d51f94d86eabf_e105bcb

Саме економічним показником Велика Україна зможе виграти війну на Сході. Так вважають тернопільські підприємці, які отримали відзнаки за сумлінну сплату податків та з нагоди Дня підприємця.

Одним  з тих, хто своєю місією бачить економічний розвиток держави, є Сергій Мельник.

– Коли ми покажемо економічний розвиток чи навіть прорив – якщо хочете – то люди на Сході обиратимуть життя в Україні навіть на чисто інстинктивному рівні. Адже ніхто не хоче жити погано. Всі прагнуть змін на краще, – прокоментував Сергій Мельник. – Тому ми, підприємці, своєю участю, розвитком соціально-відповідального бізнесу, сумлінною сплатою податків маємо стати локомотивом економічних змін у державі.

За його словами, визнання державою участі бізнесу в її розвитку – замало. Важливо, щоб держава бачила в підприємцях партнерів, а не тільки тих, хто повинен наповнювати бюджет. А для цього мають бути створені лояльні податкові умови, розумна кредитна політика, які дозволятимуть бізнесу стабільно розвиватися, а також – двосторонній зв'язок між тими, хто сплачує податки і тими, хто розпоряджається бюджетними коштами.

Нагадаємо, День підприємця відзначають в Україні у першу неділю вересня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео