Віра Олександрович

Як синам Героя АТО з Тернопільщини допомогли благодійники

Діти

Родину загиблого в АТО бійця Дениса Громового відвідали працівники Тернопільської митниці. Благодійники привезли із собою чимало подарунків, аби допомогти зібрати двох учнів до школи.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Нагадаємо, 4 роки тому Тернопільщину сколихнула страшна звістка – під час жорстоких боїв за Іловайськ смертельно поранили 27-річного Дениса Громового. Разом із родиною він жив у селі Росохач Чортківського району. Наш земляк поїхав у зону АТО добровольцем. Був старшим оператором гранатометника, бійцем 3-го батальйону 51-ї механізованої бригади. До речі, батько Дениса – учасник бойових дій в Афганістані.

Удома, в Росохачі, на тата і чоловіка не дочекались двоє синочків – двох і шести років, а також дружина Галина, - розповідають на митниці. - Старший син Максим тоді якраз пішов до школи. А цьогоріч у вересні першокласником стане вже і молодший син - Дмитро…

Тож напередодні річниці смерті Дениса Громового (30 серпня – прим.) і з нагоди Дня пам’яті усіх загиблих учасників АТО заступник начальника Тернопільської митниці ДФС Андрій Саварин разом із іншими працівниками митниці відвідали родину загиблого Героя. Гості висловили подяку родині за подвиг бійця і вручили школярикам канцелярське приладдя до початку нового навчального року, солодощі, фрукти тощо.

Ми всі повинні пам’ятати тих, хто загинув за нашу свободу, - каже Андрій Саварин. - Це саме вони ціною власного життя рятували у боях і своїх побратимів, і нас із вами. Обов`язок кожного сьогодні – підтримувати їхніх рідних і близьких.

Фото, надане Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео