Футбольна команда з Тернопільського району перемогла ФК «Вишнівець»

img_8202_xIsKGTy

У єдиному поєдинку 12-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області команда «ДСО-Поділля» з Тернопільського району впевнено обіграла на виїзді доволі «міцний горішок» – ФК «Вишнівець» – 4:1.

На сайті Федерації футболу Тернопільської області повідомляється, що матч розпочався без розвідки і до 12-ї хвилини команди на двох відзначилися трьома м’ячами. Спершу вразив ворота нападник гостей Ігор Швець, котрий ударом головою завершив навісну передачу з кутового Валентина Білика (0:1). За п’ять хвилин вихід віч-на-віч реалізував Станіслав Скибіцький (0:2). Майже одразу після удару з-за меж штрафного майданчику, невпевнено зіграв голкіпер «ДСО-Поділля» Олександр Чернятинський і вишнівчанин Євген Корецький добив м’яча у ворота (1:2).

У перерві граючий тренер «ДСО-Поділля» Андрій Гринченко провів з підопічними серйозну профілактичну бесіду і вони вже не дозволили суперникам практично нічого створити біля власних воріт, натомість самі двічі відзначилися. В одному випадку Ігор Швець пройшов по флангу і не зближуючись з голкіпером ФК «Вишнівець» Віталієм Марківим потужно пробив без шансів для опонента (1:3). І, насамкінець, після багатоходової комбінації, точним ударом метрів з 11-ти відзначився Валентин Білик (1:4).

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео