Оксана Бучко

У центрі Тернополя кожен зможе сказати «дякую»

«Свято Подяки Господеві» проведуть у Тернополі 9 вересня. Концерти, дитячі розваги, аквагрим та квести для татусів – усім цим насолоджуватимуться тернополяни на Театральному майдані. Розпочнуть дійство з ранкового богослужіння та молитви за Україну об 11 год.

У другій половині дня гостей свята очікує Ternopil Podyaka Fest. У програмі ігри та конкурси. Окремий блок естафет проведуть під назвою Super Tato, тож усіх чоловіків закликають підготуватись до можливих випробувань.

Увечері тернополян під час концерту вітатимуть муніципальний духовий оркестр «Оркестра Волі», виконавці християнських творів Олег та Олена Майовські, заслужений артист України Ігор Рудий.

Свято Подяки проводять у більшості країнах, розповів один із організаторів дійства Олег Саган. – У цей день дякують Господеві за врожай, за плідну працю, досягнення і надбання, а також за усе добре, що сталось в країні протягом року. Вдячність – це секрет щастя. Без цього важко отримати благословення у житті. Тому потрібно вчитись дякувати різними способами.

Програма свята:

11:00-13:00 - Ранкове Богослужіння. Молитва за Україну

13:00-17:00 - Ternopil Podyaka Fest

17:00-19:00 - Святковий Концерт.

Фото автора

.

Вибір читачів за тиждень

Відео