Футбольний клуб «Агрон» переміг підволочиську команду

img_6882

Сьогодні, 5 вересня, у центральному матчі 12-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області лідер – великогаївський «Агрон» на власному полі переміг підволочиський «Збруч-Агробізнес» – 3:1.

Як повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області, матч активніше розпочали гості з Підволочиська. Хвилині на п’ятій Дмитро Познанський перехопив м’яча і вивів на побаченні з голкіпером «Агрона» Русланом Мазуром досвідченого Андрія Донця, однак той переграти кіпера не зумів. Одразу небезпечну прострільну передачу з правого краю виконав Євген Ємаєв, однак ніхто з трьох гравців групи атаки «Збруча» до м’яча не дотягнувся.

«Агронівці» скористалися ледь не першим своїм шансом. І якщо удар зі штрафного у виконанні Ігоря Вонса кіпер Іван Козій відбив на кутовий. То після подачі з корнера того ж Вонса оборонці «Збруча» дозволили практично без боротьби пробити по воротах головою капітану «Агрона» Андрію Пастернаку, який і відкрив рахунок (1:0).

Лише після того, як перевага «Агрона» стала комфортною, вони дозволили собі пропустити одного м’яча. Майстерно виконав штрафний удар Андрій Донець, перекинувши стінку складену з гравців «Агрона», та поціливши у нижній кут воріт (3:1).

Ця перемога ще на крок наблизила великогаївську команду до звання чемпіона області. Тепер у «Агрона» 31 очко і команда з В. Гаїв  випереджає найближчого суперника («ДСО-Поділля») на сім очок, маючи при тому ще й дві гри в запасі.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео