Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed

Показ фільмів під відкритим небом, ранкова пробіжка, курси фотографії та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

8 вересня на вас чекає:

Показ кінострічок проходить у парку ім. Т. Шевченка поблизу Єлисейських полів. Кіносеанси – безкоштовні, оплату просять лише за пуфи, на яких можна зручно розміститися. Усі бажаючі можуть приходити і з власними ковдрами та сідати просто на траві. Фільми транслюють на великому екрані розміром 5х4 м. У суботу, 8 вересня, о 20:40  усі охочі зможуть переглянути кінострічку «Двадцять одне».

Тернополян запрошують приєднатись до суботньої пробіжки. Щотижня ранковий заряд енергії на всі вихідні. Місце зустрічі учасників в парку Національного відродження біля сцени. Розминка починається в 6:50, старт – рівно в 7:00.

Всеукраїнський фольклорно-мистецький фестиваль «Борщівська вишиванка» цього року відбудеться 8-9 вересня. Організатори обіцяють не менш цікаву та насичену програмі, ніж у попередні роки.

Для дітей у Тернополі покажуть веселу казку-гру під назвою «Ріпка, або Казка на городі». Вистава є постановкою заслуженого артиста України В. Лісового та своєрідною інтерпретацією творчості І. Франка. Художником казки є О. Федун, балетмейстером – Д. Татарінов. Початок о 12:00 та 14:30. Казка передбачена для дітей, віком від 4 років. Напевно, всім знайома із дитинства казка про Ріпку, проте на сцені театру актора і ляльки покажуть не знайому всім до цього казку, яку записав та передав І. Франко у фольклорній інтерпретації. Тривалість вистави становить 50 хвилин. Вхід – 25 гривень.

Традиційні 24-ті велосипедні перегони пам'яті МС Володимира Філіпенка та чемпіонат України в індивідкальній груповій гонці, індивідуальній гонці на час та гонці «критеріум» в категоріях юнаки, дівчата, молодші юнаки та молодші дівчата відбудуться уже цими вихідними. Змагання стартують 7 та 8 вересня на Чернівецькому шосе. А 9 вересня спортсмени будуь змагатись на центральних вулицях біля готелю «Тернопіль».

9 вересня на вас чекає:

Показ кінострічок проходить у парку ім. Т. Шевченка поблизу Єлисейських полів. Кіносеанси – безкоштовні, оплату просять лише за пуфи, на яких можна зручно розміститися. Усі бажаючі можуть приходити і з власними ковдрами та сідати просто на траві. Фільми транслюють на великому екрані розміром 5х4м. В неділю, 9 вересня, о 20:40 можна буде переглянути анімацію «Нікчемний Я». О 22:20 подивимось комедію «Маска».

Тернополянок та гостей міста запрошують на мегакрутий майстер-клас у Тернополі під назвою «Zavtraman». Майстер-клас пройде 9 вересня, в концерт-холі «Подоляни». Початок з 15:00.

У неділю, 9 вересня, у Тернополі відбудеться вшанування пам’яті жертв примусового виселення українців з рідної землі 1944-1946 рр та 1951 р. Час: 11:30. Місце – біля пам’ятника жертвам депортації, встановленому у пам’ять про сотні тисяч жителів Надсяння, Лемківщини, Холмщини, Підляшшя, Західної Бойківщини (нижче ЦУМу).

9 вересня об 11.00 на Театральному майдані відбудеться «Свято Подяки».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео