ФК «Вишнівець» отримала перемогу над заліщицькими футболістами

img_1007

У першому матчі 13-го туру вищої ліги чемпіонату Тернопільської області, 8 вересня, ФК «Вишнівець» у гостях переміг заліщицький «Дністр» – 5:2.

Як повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області, гості повели в рахунку вже на старті матчу. Роман Михайленко після флангового прострілу переправив м’яча у сітку перебуваючи вже у воротарському майданчику (0:1). Далі настав зірковий час нападника ФК «Вишнівець» Дмитра Галадея. На 13-й хвилині він реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером «Дністра» Ярославом Марунчаком (0:2). А 29-й – все для нього зробив Тарас Бадиляка, котрий пройшов лівим краєм майже до лицевої лінії та викотив м’яча під удар своєму форварду (0:3).

У другому таймі досвідчений гравець «Дністра» Іван Тарабалка один м’яч відквитав (1:3), однак капітан гостей Михайло Вітерук прямим ударом зі штрафного знову зробив перевагу ФК «Вишнівець» у три м’ячі (1:4). А незадовго той ж Галадей здійснив прохід по правому краю та потужно, а головне влучно пробив по воротах, оформивши хет-трик (1:5).

І все ж саме господарі поставили крапку в матчі. Наприкінці ігрового часу захисник ФК «Вишнівець» Роман Баб’як порушив правила у штрафному майданчику і кращий бомбардир «Дністра» Владислав Токарчук реалізував пенальті (2:5).

Загалом заліщицький «Дністер» постав командою з характером, але простежувалося, що його футболісти фізично не готові всі 90 хвилин грати на високих швидкостях. Цьому є логічне пояснення, адже команда з Заліщиків лише за тиждень до першого офіційного матчу другого кола зібралася, оновила свій склад на 75 відсотків, тому важко сподіватися, що «Дністер» зможе грати на рівні з добре збалансованим ФК «Вишнівець».

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео