На Тернопільщині чоловік намагався продати обріз зброї

o-SMOKING-HUNTING-GUN-facebook

На території Тернопільщини продовжується профілактичні заходи з метою стабілізації оперативної обстановки щодо незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухівки. Їх завдання – виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв, розкриття злочинів, скоєних з використанням зброї, припинення діяльності організованих груп та злочинних організацій.

Працівники Тернопільського відділу довели причетність тернополянина до злочину передбаченого Кримінальним кодексом України.

Оперативники отримали інформацію, що мешканець краю намагається незаконно реалізувати обріз мисливської зброї. У ході відпрацювання інформація знайшла своє підтвердження.

Підозрюваного затримали під час продажу предмета з обмеженим доступом. Краянин у скоєному зізнався та зазначив, що знайшов зброю наприкінці літа і в закинутому приміщенні.

Вилучене поліцейські направили на експертизу до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України – «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео