На половині обходу Тернополя вже уклали асфальт

1

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області тривають  роботи з поточного середнього та ямкового ремонту на дорогах державного значення.

Станом на 10 вересня, на обході Тернополя відфрезовано 11 км старого покриття, проведено регенерацію 9 км покриття, укладено вирівнюючий шар на 8 км дороги (що становить половину протяжності траси), а також 0, 5 км траси накрито верхнім шаром з щебенево-мастикового асфальтобетону, інформує Служба автомобільних доріг в Тернопільській області.

На трасі М-12 (Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знамʼянка) дорожники укріплюють узбіччя та наносять розмітку. У напрямку Львова (дорога М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська) – укріплюють узбіччя.

Струменевим методом шляховики ліквідовують неглибоку ямковість на таких дорогах: Доманове-Ковель-Чернівці (ділянкаЧортків-Товсте), Татарів – Косів – Коломия, Тернопіль – Скалат – Жванець,  Кам’янки-Скалат, Вишнівець – Ланівці, Копичинці-Гусятин. За день шляховики усунули 1870 квадратних метрів недоліків.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео