Зірки «Орла і решки» запропонували глядачам з Тернополя найоригінальніший подарунок на день народження

OiR4

Ведучі «Орла і решки» представили на благодійному аукціоні «Інтер-дітям» незвичайні лоти. Коля Серга, Євген Синельников та Аліна Астровська передаватимуть персональні вітання своїм шанувальникам.

- Я зі своїми колегами Колею Сергою та Євгеном Синельниковим приєдналася до благодійного аукціону «Інтер-дітям». Якщо ви хочете отримати від нас відео-привіт, вітання з днем народження на відео, заходьте на сайт deti.inter.ua і купуйте наш лот. І тоді ми запишемо для вас відео у своєму Instagram Stories або просто надішлемо вам персональне відеозвернення. Давайте допомагати дітям! Це насправді легко, - сказала Аліна Астровська у зверненні до своїх прихильників.

Цей лот може стати дивовижним і оригінальним подарунком для себе та своїх близьких.

Ведучі «Орла і решки» представили на аукціоні ще чотири лоти. Настя Івлєєва передала листівку зі своїм автографом і балончик з 8 літрами чистого повітря зі Скелястих гір Канади. Такі балони рятували Настю від найсильнішого смогу і неприємного запаху на зйомках у деяких азіатських країнах.

OiR1
OiR1

Антон Птушкін віддав на аукціон шапку фаната своєї улюбленої команди - «Реал Мадрид». Головний убір Антон привіз зі зйомок у Мадриді, де відвідав матч найтитулованішого футбольного клубу Іспанії.

Також у якості лоту виставлена ексклюзивна чашка з логотипом «Кругосвітка» - таких всього було випущено 100 екземплярів.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на ремонт і оснащення палати трансплантації кісткового мозку у дитячому відділенні Національного інституту раку. Благодійний аукціон «Інтер-дітям» діє п'ятий рік. За цей час було придбано життєво необхідне медичне обладнання для клінік, які приймають дітей з усієї України.

OiR3
OiR3

Всього на аукціоні представлено понад 80 лотів від спортсменів і артистів, відомих далеко за межами України. Учасниками благодійного проекту є Олександр Усик, Андрій Шевченко, Владислав Ващук, Сергій Ребров, Андрій Воронін, Даріо Срна, Сергій Нагорняк, Анатолій Дем'яненко, Володимир Єзерський, Жан Беленюк, Денис Берінчик, Монатік, Світлана Тарабарова, Монсеррат Кабальє, Томас Андерс , Антоніо Бандерас.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео