На Тернопільщині за минулу добу загасили 7 пожеж

570f9b36becc915414f64dfe

Без незначних втрат рятувальникам вдалося ліквідували загоряння.

20 вересня ,  12:52  год.

У місті Тернопіль на вул. Будного загорілася суха трава на відкритій території. Пожежу успішно ліквідовано, повідомляє Управління ДСНС у Тернопільській області.

20 вересня , 15:50 год.

У місті Монастириська на вул. Добровідка також загорілась суха трава на відкритій території. Вогонь знищив  траву на пощі 0,5 га. Працівники не допустили розповсюдження вогню на 3 житлових будинки та ділянки з посівами кукурудзи.

20 вересня , 16:00 год.

У місті Заліщики на вул. Бандери виникла пожежа побутового сміття  на території навчально-реабілітаційного центру. Вдалося уникнути розповсюдження вогню на трансформаторну підстанцію, що знаходилась неподалік.

20 вересня , 16:55 год.

У селі Угринь Чортківського району виникла пожежа сухої трави на території саду Угринської сільської ради. Вогонь знищив суху траву на площі 40 кв. м.

20 вересня, 23:05 год.

У селищі Дружба, що на Теребовлянщині, на вул. Лесі Українки загорілось сміття на відкритій території. Працівники не  допустили розповсюдження вогню на автомобільні гаражі, що неподалік.

21 вересня,  01 :14 год.

У селі Пробіжна Чортківського району загорілась господарська будівля на території дитячого садка. Вогонь знищив покриття та перекриття господарської будівлі площею 24 кв. м. Не вдалося уникнути пошкодження облицювання стін.

Анастасія Мархоцька

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео