Тернопільська пивоварня «Опілля» поповнила бюджет на кругленьку суму

gryvni

За підсумками семи місяців 2018 року ТОВ «Пивоварня Опілля» сплатила до зведеного бюджету (державного та місцевого) понад 70 млн грн.  Про це повідомили у прес-службі «Опілля», коментуючи результати фінансової діяльності компанії.

Директор з маркетингу “Опілля” Володимир Гомівка відзначив важливість для місцевої економіки Тернопільщини розвитку фінансової та виробничої активності місцевого бізнесу, пише газета «Місто».

— Сьогодні ми вже можемо сказати, що за кількістю сплачених податків «Опілля» перевищить показники минулого року. Податки — це кров економіки. Це кошти, які спрямовуються на фінансування розвитку регіону, медицини, освіти, соціальної сфери. Сумлінна сплата податків належить до однієї з головних функцій чесного та відкритого бізнесу. Особливо важливо, що йдеться про місцевий конкуретнозданий бізнес, —зазначив Володимир Гомівка.

Представник «Опілля» також висловив сподівання, що у майбутньому підприємству вдасться розширити свою економічну діяльність і принести ще більше користі рідному краю.

—  «Опілля» активно розвивається. Наш продукт якісний і знаходить попит по всій території України. Відповідно, є потреба у розширенні виробництва. Ми сподіваємося у ближчому майбутньому збільшити наше виробництво через відкриття нових потужностей. Це означає також збільшення кількості робочих місць, збільшення відрахувань до місцевого та державного бюджетів, а отже і більше можливостей та користі для Тернополя і Тернопільщини загалом. На наше переконання, сильний український підприємець — це основа сильної української держави. Тож ми працюємо, щоб бути кращими для споживачів, нашого рідного краю і України загалом, — зауважив Володимир Гомівка.

Нагадаємо, вже кілька років «Опілля» належить до найбільших платників податків на Тернопільщині і найбільшим в обласному центрі. В середньому підприємство щорічно до зведеного бюджету сплачує близько 80 млн грн. Це cума відповідає тому, що тернопільський міський бюджет, наприклад, витрачає протягом року на фінансування підтримки культури і мистецтва або на молодіжну політику.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео