Священнослужителі Тернопільщини позмагались за першість у футбольному матчі

1_15-2

28 вересня в м. Стрию відбувся ІІІ-й міжєпархіальний турнір з міні-футболу серед священнослужителів УГКЦ на честь блаженного священномученика Омеляна Ковча.

Як повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області, участь у турнірі взяли вісім команд, проходив дійство на футбольних майданчиках Стрийського аграрного коледжу. У футбольних баталіях участь взяли команди священиків та дияконів із Львівської, Івано-Франківської та Тернопільсько-Зборівської архиєпархій, Самбірсько-Дрогобицької, Стрийської, Сокальсько-Жовківської Коломийської, а також Мукачівської єпархії. Турнір проходив за круговою схемою – всі команди-учасниці, у підгрупах зіграли між собою по одній грі, тривалість якої 2 тайми по 10 хвилин.

У напруженій, однак чесній боротьбі, заслужену перемогу здобули священнослужителі Івано-Франківської архиєпархії, які у фіналі здолали команду Стрийської єпархії. Третє місце посіла команда Тернопільсько-Зборівської архиєпархії.

Команди – призери турніру отримали пам’ятні кубки, які під спільні оплески учасників вручив о. Олег Кобель, керівник Відділу душпастирства спорту УГКЦ, який ще раз привітав переможців та подякував священикам, які прибули до Стрия та взяли участь у турнірі. Наступного року приймати турнір буде Тернопільсько-Зборівська архиєпархія.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео