Боротьба за життя сина підштовхнула кременчанку до рішучих дій (відео)

Що спонукало кременчанку Аллу Андрощук почати роботу над створенням центру реабілітації для дітей і молоді з інвалідністю вона розповіла вчора на урочистому відкритті закладу.

- Коли 13 років тому у нас народився наш син Давид, лікарі сказали, що він не житиме, після цього ми 14 днів боролися за його життя. Але новини були невтішні, нас застерегли, що син буде абсолютно недієздатним і ми будемо нераді тому, що він вижив, – поділилася Алла Андрощук. – Коли завдяки щирій молитві та великим зусиллям нашим та лікарів наша дитина стала на ноги, у мене зародилося велике бажання створити заклад, де дітки, які цього потребують, змогли б отримувати допомогу щоденно.

Також Алла Андрощук зазначила, що багато батьків не витримують випробування і залишають діток з інвалідністю. Саме для того, аби такого не траплялося, і аби підтримувати схожі родини на Тернопільщині, почав роботу пілотний проект громадської організації «Товариство батьків дітей з інвалідністю «Зоря надії», центр реабілітації для дітей і молоді з інвалідністю «Зоря надії».

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео