Наркомана зі стажем спіймали поліцейські Тернополя

BUR5f09b1_TOR910_OHIO_MARIJUANA_VOTE_1104_11

Двісті грамів рослин, схожих на марихуану, мав при собі житель Зборівського району. Чоловіка, який поводив себе підозріло, помітили в районі вулиці Тарнавського патрульні поліцейські. При собі невідомий мав скляну банку, наповнену невідомою речовиною.

Чоловік зізнався, що в ємності знаходиться марихуана, яку він зберігав для власного вживання, пише «Досьє 102».

За словами начальника підрозділу протидії наркозлочинності в області Михайла Димиди, дана особа уже неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців. Чоловік притягувався до відповідальності й відбував покарання в місцях позбавлення волі за збут наркотиків та майнові злочини.

На початку вересня його знову піймали на зберіганні заборонениних речовин. Справу передали у суд, але зборівчанин на шлях виправлення не став.

Наразі оперативники з'ясовують, звідки у чоловіка марихуана та чи причетний він до її збуту. Дана подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 309 частина 2 ККУ - Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, вчинене повторно. Вирішуватиметься питання і про обрання міри запобіжного заходу. Правоохоронці пропонуватимуть тримання під вартою.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео