950 тернопільських пар отримали «Шлюб за добу»

111

У Мін’юсті шукатимуть додаткові локації для проекту «Шлюб за добу» через популярність серед тернопільських закоханих пар.

Для тернополян, які планують узаконити свої стосунки, але не хочуть йти до відділів ДРАЦС і виконувати різні процедури, які потребують багато часу, існує проект «Шлюб за добу». Таким чином зареєструвати шлюб можна протягом 24 годин. Впродовж двох років існування проекту ним скористались 950 тернопільських пар.

– Статистика показує, що цією послугою на сьогоднішній день скористалися дуже багато громадян. Від початку дії проекту це 950 пар, приблизно 70 пар в місяць – це третина всіх одружених. Це дуже великий показник і для нас це велика радість, що люди користуються нашими сервісами, – розповідає начальник Тернопільського міського районного відділу ДРАЦС Світлана Цимбаліста.

Щоб скористатись послугою, потрібно обрати місце, дату та час реєстрації і укласти договір з організатором. Вже за 24 години дані про реєстрацію внесуть до реєстру. Свідоцтво про шлюб молодята зможуть отримати у той самий день, повідомляє «ТВ-4».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео